Ik heb toch wel een lichte verslaving aan bronzers, blushes en highlighters….mijn makeup is echt niet af zonder. Dan is het niet zo gek dat ik altijd heel blij word van de speciale “cheekpalettes” van Benefit! Nu zijn er weer twee uitgebracht, de Cheekleaders (die naam ook!). Bij welke squad hoor jij? Pink of Bronze?

Dit keer zijn er dus twee Cheek palettes uitgebracht door Benefit, de eerste keer volgens mij. Ik vind dat zeker een prima plan, zo hebben nog meer mensen plezier van deze fijne, heerlijk geprijsde palettes. Er is dus een Pink Squad en een Bronze Squad, waarbij de eerste vooral geschikt is voor een iets lichtere huid en de laatste helemaal prima is voor de wat donkere huid. Benefit stuurde mij beide palettes op en daar ben ik heel blij mee, ik gebruik ze allebei inmiddels.

Voor ik de palettes van dichtbij laat zien, samen met de swatches, nog even iets over de prijs van de palettes. Ze kosten EUR 63,24 per stuk, maar even ter referentie: er zitten 5 fullsize producten in die samen ongeveer een waarde hebben van EUR 170,00. Je snapt dus dat dit een hele goede deal is, als je nog een mooie bronzer, blush en highlighter zoekt. En….er zitten een aantal unieke items in de palettes, maar daarover zo meer.

Benefit Cheekleaders palette Pink squad EUR 63,24 met daarin Galifornia blush, Tickle highlighter, Hoola matte bronzer, Dandelion blush en Dallas bronzing powder

swatches Pink Squad 

In dit palette vind je 2 blushes (Galifornia=fel koraalroze & Dandelion=zacht roze), 1 matte bronzer Hoola, 1 sunkissed bronzer Dallas en de nieuwe goud-roze highlighter Tickle. De laatste komt pas later dit jaar los uit, voorlopig is deze alleen in dit palette te vinden. Met deze vijf fullsize producten kun je behoorlijk wat kanten uit, dus dat is wel heel fijn.

Benefit Cheekleaders Bronze Squad EUR 63,24 met daarin Gold Rush blush, Cookie highlighter, Hoola Caramel bronzer, Hoola bronzer en Coralista blush

swatches Bronze squad

In dit palette vind je 2 blushes (Gold Rush=nectar/honing/goud & Coralista=koraal), 1 matte bronzer Hoola Caramel (een tint donkerder dan de normale Hoola), 1 matte bronzer Hoola en de nieuwe champagne-gouden highlighter Cookie. De Hoola Caramel en Cookie highlighter komen pas later dit jaar los uit, voorlopig zijn deze alleen in dit palette te vinden. Cookie highlighter is helemaal geweldig, net zoals de Hoola Caramel, ik had alleen liever Galifornia i.p.v. Coralista in dit palette gezien, dan was het zeker mijn favoriet van de twee geweest. Nu gebruik ik ze allebei, haha.

Ah lief, ik kreeg ook een gepersonaliseerd kwastje van Benefit!

Wil je nu meer zien van de palettes? Dat kan, ik heb er ook een IGTV video over gemaakt, die je hieronder even kunt zien. Via mijn Instagram profiel kun je ook mijn IGTV video’s vinden, er staan er inmiddels best wat op. Misschien leuk om eens te kijken!

Ben je net zo’n blush/bronzer/highlighterfan als ik ben, dan moet je eigenlijk wel één van deze palettes shoppen! Het zijn limited editions, die een prima deal zijn zoals ik al schreef. Ga dus zeker eens even kijken bij de Benefit counters bij Douglas of shop ze online hier. Loop ze in elk geval niet mis, dat zou zonde zijn.

Welke is jouw favoriet van de twee?