Misschien zag je mij vorige week even snel voorbij komen toen je naar RTL4 keek? EditieNL kwam bij mij langs om te vragen wat ik nu van vegan makeup vind. Vegan makeup en verzorging, je ziet het steeds vaker. Maar wat houdt het in en is het beter? Je kunt het terugkijken in hun video, waarin ik dus ook voorbij kom.

Vegan makeup is dus een prima ontwikkeling, als je zelf al een vegan lifestyle hebt. Natuurlijk is het ook wel vaak een marketingtrucje, vegan verkoopt momenteel heel goed omdat meer en meer mensen deze lifestyle hebben. Maar…vegan makeup of vegan huidverzorging hoeft zeker niet beter te zijn, dat ligt  natuurlijk aan de vervangende ingrediënten. En als er niet op een product staat dat ze vegan zijn, dan kunnen ze dat nog wel zijn (niet ieder merk laat zich erop vooraanstaan tenslotte). Ik ben zelf niet echt bezig om te checken of de producten die ik gebruik vegan zijn, maar als jullie het interessant vinden kan ik weleens een post maken over deze nieuwe ontwikkeling.

Hebben jullie het filmpje gezien op tv? Blijft gek om jezelf terug te zien, haha! En zag je die rommel bij mijn werkplek? Vreselijk!!!