Beauty adventskalenders zijn toch wel één van de leukste beauty trends van de afgelopen jaren. Maar ja, wat doe je als de feestdagen achter de rug zijn…dan moet je afkicken! Maar niet getreurd, ik heb toch nog iets leuks ontdekt, je kunt met Pasen ook iets moois kopen, voor jezelf of als cadeau: The Beauty Egg Collection.

Je koopt The Beauty Egg Collection exclusief bij de webshop Lookfantastic voor EUR 76,00. Zoals je in de video kunt zien krijg je daarvoor 7 producten, die een waarde hebben van EUR 285,00. Het zijn absoluut mooie producten, van merken die je misschien nog niet kent en dat maakt het natuurlijk extra leuk. Let wel op, The Beauty Egg collection is een limited edition en kan dus snel op zijn.

The Beauty Egg collection EUR 76,00

Wat zou jij liever voor Pasen krijgen : chocolade paaseieren of toch deze leuke gevulde eitjes? Ik hou van chocolade, maar een paar kleintjes vind ik prima, doe mij maar deze gevulde eieren!