Get your glowgasm bij Charlotte Tilbury, iets dat zeker gaat lukken nu de Glowgasm collectie ook in Nederland te koop is! Ik ben natuurlijk behoorlijk groot fan van dit merk en was natuurlijk heel nieuwsgierig. Ik maakte een video waarin ik mijn eerste indruk over de collectie geef.

Binnenkort zal ik ook nog een post met swatches en foto’s maken, de collectie vind ik zeker de moeite waard! In de video zie je de volgende producten uit de collectie:

  • Charlotte Tilbury Glowgasm face palette Lovegasm EUR 75,00
  • Charlotte Tilbury Glowgasm face palette Lovegasm EUR 75,00
  • Charlotte Tilbury Beautt light wand EUR 35,00
  • Charlotte Tilbury Eyes to mesmerize Glowgasm EUR 26,00
  • Charlotte Tilbury Collagen lip bath Refresh Rose EUR 32,00

Ik ben vooral groot fan van het Lovegasm face palette dat ik momenteel ook vaak gebruik op mijn ogen, het is zeker multi-functioneel! En de Collagen Lip Baths zijn echt heel mooi en prettig, de Refreshing Rose was al een van mijn favoriete lipproducten (zie ook deze video) en de nieuwe kleuren zijn ook perfect. Charlotte heeft het weer goed gedaan, love it.

Je koopt de producten van Charlotte Tilbury in Nederland exclusief bij De Bijenkorf! Heb jij al een favoriet product van dit mooie merk?