Tijd voor een video! Deze is al heel regelmatig aangevraagd, er zijn altijd heel veel mensen nieuwsgierig naar mijn huidverzorgingsroutine. Vandaag zien jullie mijn ochtendroutine zoals die op dit moment is. Natuurlijk vertel ik je ook wat over de producten die ik gebruik.

In mijn routine zitten momenteel best wat nieuwe producten, althans, producten die ik niet zo heel lang gebruik. Ik denk dat ik de oogcreme van Armani het langste gebruik van al de producten. Ik update ieder seizoen mijn verzorgingsroutine wel, maar tussendoor verandert er ook weleens iets als ik bijvoorbeeld een nieuw product ga testen. Zo ben ik pas begonnen met de Poten-C serum en oogcreme van Peter Thomas Roth, waar ik heel nieuwsgierig naar was. En toen ik de Super-Aqua producten van Guerlain ontving, ben ik die ook direct gaan testen.

Dit zijn de producten die je in mijn video voorbij ziet komen:

Ik ben trouwens ook groot fan geworden van de Givenchy L’Intemporel lijn, die ik een paar weken hiervoor aan het testen ben geweest. Echt alle producten zijn te gek en zo fijn, die mooie producten verdienen eigenlijk een eigen post, vind ik. Ik ga eens kijken of ik die binnenkort kan maken.

Nog een kanttekening, ik gebruik tussendoor ook nog weleens andere producten, als mijn huid die nodig heeft. Zo gebruik ik een paar keer per week ook de Bakuchiol pads van Indeed (zie mijn review), maar deze ochtend niet. Maar laten we zeggen dat dit best aardig weergeeft wat ik op een gemiddelde dag in de ochtend gebruik.

Hebben jullie vragen over mijn gezichtsverzorging, stel ze gerust! Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten?