Net als vorig jaar kreeg ik de adventskalender van de webshop Lookfantastic binnen. Deze beauty adventskalender staat al jaren bekend als één van de beste van het jaar. Dit keer valt hij weer op door de geweldige inhoud, die veel meer waard is dan de prijs van EUR 89,00. Kijk je mee naar mijn unboxing?

De Lookfantastic beauty adventskalender bevat, in tegenstelling tot de meeste andere kalenders, niet 24 maar 25 vakjes vol leuke beautyproducten. Het is een behoorlijk veelzijdige mix en je krijgt heel wat fullsize producten en weinig tot geen kleine samples. Eerlijk is eerlijk, deze is meer waard voor je geld dan die van De Bijenkorf. Ik vind het persoonlijk extra leuk om bij ons minder bekende te ontdekken omdat ze nu in de kalender zitten.

Je kan deze adventskalender alleen hier online bestellen, tenslotte is Lookfantastic een webshop, maar wees gerust, het is een enorm betrouwbare webshop die hoort bij één van de grootste van de wereld. Onlangs ben ik bij hun distributiecentrum in Manchester geweest en per dag gaan er meer dan 150.000 pakketjes de deur uit naar adressen over de hele wereld. Binnenkort kan ik je nog meer leuke kerstmis cadeaus laten zien van deze winkel!

De Lookfantastic beauty adventskalender van 2019 kost EUR 89,00 (met een waarde van meer dan 450 euro) en is nu te bestellen, zolang de voorraad strekt. Het schijnt dat de voorraad inmiddels al vrijwel helemaal verkocht is, aarzel dus niet te lang als je deze wilt bestellen, waarschijnlijk is deze nog een week na vandaag te bestellen.

Wat vind jij? Is deze leuker dan die van De Bijenkorf? Welke zou jij kiezen? En welke adventskalender zal ik in de volgende video gaan uitpakken? Abonneer zeker ook even op mijn Youtube kanaal om niks te missen!