Vorig jaar was het eindelijk zover…MAC bracht ook een adventskalender uit! Dat was een behoorlijk succes, ze vlogen letterlijk de winkels uit en mijn unboxing video werd lekker bekeken. Redenen genoeg om dit jaar opnieuw te bekijken wat er in de adventskalender van MAC zit….

Ik heb de MAC Starring You Adventskalender besteld bij Lookfantastic (via deze link), maar daar is deze inmiddels uitverkocht. Volgens de geruchten zal de adventskalender in Nederland ook bij De Bijenkorf en Douglas verkocht gaan worden, maar wanneer dat zal zijn, weet ik echt niet. Ik weet ook niet of ze online te koop zullen zijn….kortom, MAC vertelt mij niets, haha.

Hoe dan ook, kijk zeker eerst even de video om te zien of je ├╝berhaupt interesse hebt in de kalender, want de inhoud is best aardig maar niet heel spectaculair wat mij betreft. Of zie ik dat helemaal verkeerd? De MAC Starring you adventskalender kost EUR 149,95 en is dus een (zeer) gelimiteerde editie.

Ben je inmiddels al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Er komen nog meer unboxings aan!