Een “normale” Koningsdag mag dan wel aan ons voorbij gaan, niets houdt ons tegen er maandag 27 april 2020 toch een thuisfeestje van te maken! Haal de oranje tompouchen en oranjebitter maar in huis, samen met The Royal Box van lookfantastic. Dat wordt een feestje om uit te pakken, kijk maar…

Lookfantastic is een Engelse webshop, die behoort tot de grootste beauty webshops van de wereld, zij verzenden hun assortiment ook (zonder invoerkosten) naar Nederland. Iedere maand brengt lookfantastic een Beautybox uit, gevuld met beautyproducten van de merken die zij verkopen. Je kent het principe misschien wel, je betaalt maandelijks een bedrag en daarvoor krijg je een box met gevarieerde producten om mee kennis te maken, het is altijd weer een verrassing wat je krijgt. De maandelijkse Beautybox van lookfantastic heb je al vanaf EUR 15,50 per maand, erop abonneren kan hier.

Naast de maandelijke beautyboxen heeft lookfantastic ook heel regelmatig exclusieve, limited edition beautyboxen of beauty collecties, momenteel is The Royal Box de box die je kunt bestellen zolang de voorraad strekt. Geloof me, The Royal Box is een box die je absoluut wilt hebben, de inhoud is echt te gek!

In de The Royal box vind je maar liefst 6 fullsize producten, geen kleine samples of trialsizes dus, maar producten die je ook in dit formaat in de winkels kunt kopen. Je betaalt voor deze box daarom ook wel iets meer dan voor de maandelijke beautyboxen, maar geen zorgen, want de prijs van EUR 65,00 heb je er zo uit. Je krijgt namelijk producten met een waarde van meer dan EUR 230,00….een prima deal toch!

Ik heb de box in mijn instastories uitgepakt, waarbij is ook wat meer heb verteld over de producten, misschien vind je het leuk om die video even te bekijken?

Ik vind de inhoud van The Royal Box echt wel de moeite waard! Met de kleine, maar fijne Foreo Luna Play kun je je huid extra goed schoonmaken, je kunt deze meer dan 100 keer gebruiken. Handig, want zo kun je kijken of de “grote” Foreo iets voor je zou zijn, daarnaast is deze ook erg handig om mee te nemen als we weer op vakantie kunnen. De showergel van ESPA is heerlijk licht en fris qua geur, prima voor onder de douche maar ook ideaal als handzeep, omdat deze mild is voor je huid. De cleanser van Rodial ken ik al een tijdje en is heel goed, het is een vrij frisse gelformule, maar deze droogt mijn huid absoluut niet uit, de vitamine C erin is altijd goed voor de huid, maar kan geen vitamine C serum vervangen hoor. De Anti-Frizz haarspray van Christophe Robin kan ik, maar eigenlijk iedereen, wel gebruiken nu de kappers gesloten zijn, we moeten ons haar toch wat extra liefde geven. En dat geldt ook voor onze huid, zo’n kuurtje met ampullen vol actieve ingrediĆ«nten waaronder vitamine C, urea en beta glucan, is een alternatief voor de schoonheidssalon die we moeten missen. En last but not least, de Deep Pillow Spray van This Works werkt echt, ik ben al jaren fan van de spray die je op je kussen sprayt en zo lekker naar lavendel en kamille ruikt, heerlijk rustgeven.

Hoe bestel je The Royal Box?

Deze kun je eenmalig bestellen, er zit geen abonnement aan gekoppeld, je betaalt EUR 65,00 incl. verzenden voor. Je kunt The Royal Box hier vinden, zolang de voorraad strekt dus, er is een gelimiteerd aantal beschikbaar. Als je ook benieuwd bent naar de maandelijkse beautyboxen van lookfantastic, dan is er nog een leuke aanbieding. Als je nl. een abonnement van 3/6/12 maanden neemt op de box en de code “DEBBIEBB” gebruikt bij het afrekenen, krijg je EUR 15,00 korting op The Royal Box. Niet gek natuurlijk!

Ga jij jezelf verwennen met The Royal Box?