Jullie hebben misschien mijn video over mijn favorieten van Charlotte Tilbury al gezien? Daarin liet ik de nieuwste oogschaduwpalettes zien, de Copper Charge & Green Lights Luxury Palettes. Natuurlijk heb ik er looks mee gemaakt, kijk maar even mee!

De nieuwe palettes maken deel uit van de Eye Colour Magic range van Charlotte Tilbury, een selectie van oogmake-up die qua speciaal bedoeld zijn voor verschillende oogkleuren. Zo maken de kleuren van het Copper Charge palette blauwe ogen blauwer en knallen groene of “hazel” eyes eruit door het Green Lights palette. Maar…in principe kan iedereen de kleuren gebruiken hoor, het is niet zo dat ze alleen mooi staan bij de voorbeelden hierboven.

Het Green Lights luxury palette is helemaal nieuw, het vervangt ook het “oude” The Rebel palette in “The Rebel” look van Charlotte, dat palette kocht ik dus als eerste 7 jaar geleden. Dat oude palette had wat meer blauw-groene tinten, terwijl Green Lights echt meer khaki en goud is, iets wat ik in 2020 toch net wat mooier vind. Goede keuze van Charlotte dus! Hieronder heb ik Green Lights even aangebracht, ik vind het wel mooi.

De Luxury Palettes van Charlotte Tilbury hebben vier kleuren, op de achterkant van het palette legt ze uit hoe je ze het beste kunt gebruiken. Ik heb op het filmpje drie kleuren van Green Light gebruikt, de “pop” kleur heb ik niet gebruikt. De “Pop” kleuren zijn meestal nogal glitterig, voor een daglook vind ik ze soms iets te glanzend, juist omdat de andere kleuren ook al mooi glanzend zijn.

Het Copper Charge Luxury palette is toch wel mijn favoriet, ook al zou het logischer zijn als ik Green Lights als favoriet had gekozen, ik heb tenslotte “hazel” eyes. (Hoe vertaal je dat? Is dat echt hazelnootkleurig?). Nee, ik kies de laatste tijd toch het vaakst dit soort tinten, die laten mijn ogen juist nog veel meer spreken, zeker in combinatie met mijn blonde haren. Helemaal nieuw zijn ook de Eye Colour Magic liner duo potloden, hierboven zie je de kleur Copper Charge die natuurlijk prima past bij het oogschaduwpalette. Superhandig om te gebruiken, de ene kant is mat donkerbruin en de andere kant is glanzend koper, echt heel veelzijdig om te gebruiken als liner rondom je ogen.


Als laatste nog even een extra foto van de look die ik gisteren maakte, ik heb hier opnieuw het Copper Charge Luxury palette gebruikt, samen met het Magic Liner Duo Copper Charge. Als bronzer draag ik Hoola van Benefit en als blush Georgia, ook van Benefit, Cookie van Benefit is mijn highlighter, maar het meest verliefd ben ik op mijn lipkleur.


Dat is een combinatie van de Stripdown lipliner van MAC en de Stripped Collagen boost lip lacquer van Rodial, ik zag die combinatie een keer bij een bekende visagiste op Instagram en vind het dus een prachtige combinatie. De lip liners van MAC zijn al jaren favoriet van mij, ik heb behoorlijk wat verschillende “nude” tinten, maar Stripdown had ik nog niet. Nu wel! Ik kocht deze bij Douglas. De Collagen boost lip lacquer van Rodial is ook fijn, het is een romige lipgloss met goede dekking, die fijn draagt en lippen een vollere look geeft. Sowieso is Rodial een geweldig merk, ook hun skincare is erg fijn, ik koop Rodial altijd bij lookfantastic, de lipgloss vind je hier.

Ik ben zeker blij met de nieuwe oogschaduwpalettes van Charlotte Tilbury, ze kosten EUR 50,00 per stuk, dat lijkt vrij prijzig voor 4 kleurtjes, maar er zit 5 gram product in. In sommige andere paletten met met kleuren zit ook maar die hoeveelheid, dus de prijs is vergelijkbaar.

Charlotte Tilbury is in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf, zowel in de filialen als in de online shop. Charlotte Tilbury heeft ook een eigen webshop, die je hier kunt vinden. Als je daar iets wilt bestellen, zorg dan dat je bij het afrekenen klikt op “Been referred by a friend?” Als je daar mijn naam (Debbie Zwiers) en mijn emailadres (info at debbie zwiers punt nl) invult, krijg je een voucher van 20 euro die je kunt gebruiken als je als nieuwe klant een bestelling van meer dan EUR 100,00 doet in de webshop. Of klik even op deze link, dan kun je direct je voucher aanvragen. Dat is absoluut de moeite waard!¬†(dit werkt waarschijnlijk niet meer, ik denk dat ze iets teveel vouchers moesten uitgeven).¬†Shop ze! En als je tips nodig hebt…laat een reactie achter hieronder of bij de video op instagram of facebook.