Age is just a number – we weten het allemaal, maar het is wel leuk om te zien dat ik in 5 maanden tijd, 11 jaar jonger ben geworden! Nou ja, natuurlijk niet echt, maar ik zie er wel jonger uit volgens een onafhankelijk onderzoek.

In mijn blogpost uit april 2020 over Oslo Skin Lab Nederland, die je hier vindt, vertelde ik jullie dat ik begin januari een huidscan had laten maken en dat ik natuurlijk een nieuwe zou laten maken als dat mogelijk was. Jullie zullen begrijpen dat het even heeft geduurd ivm de maatregelen rondom Corona. Maar inmiddels heb ik de scan al even achter de rug en het resultaat was ongeloofelijk! Kijk de video maar snel….ik ben benieuwd naar jullie reactie’s!

Ik heb over mijn eerste ervaringen dus ook een post gemaakt, inclusief video, waarin nog wat meer vertel over de werking van the solution. Misschien even fijn om terug te lezen en te kijken? Je vindt de post hier.

Bijzonder toch? In de vijf maanden die tussen de scans zitten, ben ik dus zo’n 11 jaar jonger geworden en zijn vooral de rimpeltjes onder mijn ogen enorm afgenomen (ter verduidelijking, des te hoger het percentage des te beter, ik scoor nu beter dan 83 % van mijn leeftijdgenoten). Natuurlijk heb ik in de tussentijd geen grote veranderingen gehad in mijn huidverzorgingsroutine en heb ik in de maanden geen botox en/of fillers gebruikt/laten aanbrengen. Het resultaat had zelfs nog wat beter kunnen zijn denk ik, want mijn textuur en poriën zijn wat verminderd in kwaliteit. Maar dat kwam denk ik vooral doordat ik eind 2019 nog een paar keer een hydrafacial heb laten doen. Maar hoe dan ook, het gebruik van the solution heeft mijn huid absoluut goed gedaan!

In de video vertel ik ook over de gunstige werking op de zichtbaarheid van cellulite op mijn benen. Inmiddels zijn we nog een paar maanden verder, gebruik ik nog steeds iedere dag The Solution en zie ik echt steeds meer verbetering. En dat terwijl ik geen bijzondere veranderingen heb gedaan in mijn levensstijl. Ik sport nog steeds 4 tot 5 keer per week en eet goed, toch zie ik vooral de achterkant van mijn benen steviger en gladder ogen.

The Solution is een voedingssupplement van 100 % (dierlijk) collageen, dat je heel eenvoudig kunt toevoegen aan koude of warme dranken, het is verpakt in makkelijk mee te nemen sachets, zodat je ze altijd bij je hebt. Ik gebruik iedere dag zo’n sachet en meng dat door mijn proteïne drankje of sapje. Het is helemaal kleur- en smakeloos, dus dat is handig.

Oslo Skin Lab heeft een handige service, die je iedere vier weken een nieuwe verpakking the solution per post opstuurt, zodat je nooit zonder voorraad komt te zitten. Ideaal! En je kunt het ieder moment stopzetten, dus zit je nergens aan vast.

Wil je The Solution eens gaan testen, ga dan via deze link naar de website van Oslo Skin Lab en gebruik code “DEBBIE” voor 60% korting op je eerste verpakking van The Solution.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Oslo Skin Lab