Een lege fles of leeg potje is een goed teken bij mij, want dat betekent dat ik het product echt fijn vind. Het is nu eenmaal zo dat ik niet alle producten die ik krijg of koop ook daadwerkelijk zelf, langere tijd, ga gebruiken. Tenslotte passen niet alle producten bij mij of vind ik ze prettig. Ik ga de komende tijd in elk geval wat producten delen waar ik behoorlijk blij mee ben.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum EUR 43,45

Zoals dit Pure Hyaluronic Serum van Pestle & Mortar, een hydraterend serum met veel hyaluronzuur in verschillende moleculaire  gewichten (waardoor het op verschillende manier effect heeft op de huid) geeft mijn huid direct een vol “plump” effect en houdt het vocht daar waar het hoort – in mijn huid. De formule is licht, trekt snel in, plakt niet en bevat mooie plantaardige ingrediënten zoals aloë vera en komkommerextract.

Inmiddels is mijn tweede flesje ook leeg en gaat dit serum absoluut weer op mijn shoplijst (al ben ik nu een ander serum aan het testen). Pestle & Mortar is een Iers huidverzorgingsmerk dat als motto heeft “simple solutions for beautiful skin”. Ik heb ook wat andere producten van dit merk getest en ook die zijn heel fijn, wie weet komt er nog weleens een product voorbij als skincare empty. Goed om te weten : Pestle & Mortar is PETA approved, cruelty free en vegan. Je kunt Pestle & Mortar o.a. kopen bij Lookfantastic (gebruik mijn kortingscode “DEBBIE” om te zien of er korting is) of bij De Bijenkorf.

En bij deze is het ook #DEBBIEAPPROVED 

Wil je nog meer weten over dit serum? Laat het mij dan even weten in een comment! Ken je dit leuke merk ook al?