Zomer 2021 – van tijd tot tijd best warm en dus loop ik in jurkjes, topjes, rokjes en broekjes…genoeg blote huid te zien. 😉 Nu ik 1,5 jaar lang het collageen supplement van Oslo Skin Lab gebruik, merk ik dat niet alleen de huid in mijn gezicht in goede conditie is, maar ook de huid van mijn decolleté, armen, benen, buik en billen.

Natuurlijk is dat eigenlijk wel logisch, want het collageen in The Solution neem je in (bv in een sapje, koffie of yoghurt) en dus komt het de kwaliteit van de huid over je hele lichaam ten goede, ook als je 51 jaar bent. Ik merk dat mijn huid steviger, elastischer en glanzender is, ook zie je minder van de cellulite die ik heus ook heb. Nu moet ik er wel eerlijk bij zeggen, dat ik door mijn Indische afkomst sowieso een goede huid heb en ik daarnaast ook een gezonde levensstijl heb waarbij ik veel sport en gezond eet. Maar zoals met alles, het gaat om de combinatie van al die dingen samen uiteindelijk en mijn dagelijkse sachet The Solution is zeker 1 van die dingen die mij helpen mijn huid langer mooi te houden.

Heb jij al eens overwogen om The Solution te gaan gebruiken, maar heb je het nog steeds niet gedaan? Bekijk dan mijn foto’s even, die ik gisteren maakte zonder filters en/of photoshop, het werkt echt heel fijn, mits je het wel langere tijd gebruikt, geef het zeker enkele maanden de tijd.

Ben je overtuigd? Dan is het goed te weten dat Oslo Skin Lab een handige member service heeft, waarbij je iedere 4 weken een nieuwe verpakking The Solution krijgt opgestuurd. Geen abonnement, want je mag het ten alle tijden stopzetten en zelfs (ongeopend) terugsturen. Gebruik je mijn code “Debbie” bij het aanmelden op www.osloskinlab.nl en dan krijg je 60 % korting op je eerste verpakking en betaal je maar EUR 22,80 i.p.v. EUR 56,90

Heb je vragen? Stel ze gerust 😁 of bestel je eerste verpakking nu!