Mijn wimpers zijn momenteel zo lang en gezond, ik word er heel blij van! En ik ben niet altijd blij geweest met mijn rechte, korte wimpertjes…gelukkig heb ik inmiddels een routine gevonden die ze al wekenlang mooi, lang en gezond houdt. Hoe? Ik vertel het in deze post en laat het zien in een video.

Hier de tips nog even op een rijtje:

  1. Gebruik geen waterproof mascara, tenzij het echt nodig is, omdat deze zo lastig te verwijderen is, moet ik altijd teveel boenen en schrobben om die mascara eraf te halen….dat is slecht voor mijn wimpers.
  2. Verwijder oogmakeup met een goede reinigingsbalsem, die de makeup eraf smelt, waardoor je niet hoeft te boenen. De Makeup remover pads van Marr cosmetics halen de laatste restjes makeup eraf en zijn zacht voor je wimpers.
  3. Sinds juni gebruik ik de natuurlijke Grow oil van Marr Cosmetics (https://bit.ly/3hAGfOJ) iedere avond en dat zorgt ervoor dat mijn wimpers goed verzorgd worden, waardoor ze minder snel uitvallen en langer kunnen worden.

Ik heb al best veel wimperserums gebruikt, die soms ook wel resultaat gaven, maar die hadden toch ook best wat nadelen : prikkende ogen, verkleuring van de huid of zelfs een beetje vaag zien. Niet echt top dus! De Grow Oil van Marr Cosmetics is helemaal natuurlijk en bevat o.a. castor-, zonnebloem en borageolie, maar ook vitamine E die de haargroei stimuleren zonder de eerder genoemde nadelen.

Je kunt de Grow oil ook heel goed gebruiken op je wenkbrauwen, het heeft zelfs mijn volle wenkbrauwen nog voller gemaakt, dat viel Marjolein van The Brow Specialist en de vrouw achter Marr Cosmetics op bij mijn laatste bezoek.

Kortom, ik ben er zelf heel blij mee en blijf de Grow Oil zeker ook gebruiken! De producten van Marr Cosmetics zijn 100 % natuurlijk, cruelty free en worden in Nederland geproduceerd.

Omdat ik zo’n fan ben geworden, mag ik ook nog eens een kortingscode met jullie delen, als je de Grow Oil in de webshop van Marr Cosmetics koopt en code DEBBIE10 gebruikt, krijg je 10 % korting op de Grow Oil en betaal je EUR 35,96 i.p.v. EUR 39,99. Vanaf EUR 50 worden de bestelling gratis verzonden, dus misschien kun je de makeup remover pads of de Brows to stay er direct bij bestellen, daar ben ik ook fan van! Je vindt de webshop hier.