21 September is het en ik heb mijn eerste beauty adventskalender al uitgepakt (daarover later meer)!! Vroeg? Jazeker, maar aangezien de adventskalenders al de (online) winkels instromen, is het tijd om ze allemaal eens op een rijtje te zetten. Dit zijn de allerleukste en beste beauty adventskalenders van 2021…..

Het lijkt wel of er dit jaar nog meer merken en winkels hebben besloten een beauty adventskalender uit te brengen, op zich is dat helemaal niet zo’n gek idee want we verdienen allemaal wel een extra leuk cadeau deze feestdagen. Maar hoe kies je nu de leukste uit? Ik zet ze in elk geval even voor je op een rij en ga er zeker ook enkele uitpakken en beoordelen. Maar eerst….de leukste beauty adventskalenders van 2021.

Lookfantastic advent calendar EUR 95,00 (in pre-order – wordt 1 oktober verstuurd)
De Bijenkorf beauty adventskalender EUR 99,00 (vanaf 21 september te bestellen)
Space NK advent calendar GBP 199,00 (pre-order vanaf 15 oktober)
Cult Beauty advent calendar EUR 248,00 (vanaf oktober te bestellen)
Rituals adventskalender 3D EUR 90,00
Rituals adventskalender 2D EUR 60,00
Niche Beauty advent calendar EUR 295,00 – waarde meer dan EUR 780,00 – 14 full size producten(pre-order)
Shiseido advent calendar EUR 124,45 – waarde EUR 375,00
Clinique adventskalender EUR 89,00 (voor de droge tot gecombineerd droge huid het best geschikt)

Zoals ik al schreef, het zijn er behoorlijk wat dit jaar en dat zal geen toeval zijn denk ik. De verschillende merken en bedrijven voelden goed aan dat veel mensen behoefte hebben aan wat extra verwennerij. Het is dan ook echt wel leuk om iedere dag een klein (of groot) beauty cadeautje te krijgen, het voelt een beetje zoals kinderen zich voelen bij het zetten van hun schoen rond Sinterklaas…haha.

Ik zal dit artikel regelmatig nog aanvullen, want bij het verschijnen van dit artikel zijn nog niet alle adventskalender bekend, in oktober zullen de meesten wel beschikbaar zijn. Tenminste, als ze al niet heel snel uitverkocht zijn, want zeker bij de populaire adventskalenders kan het heel hard gaan en het zijn altijd limited editions (op=op). Niet boos op mij zijn als ze er niet meer zijn, als je dit artikel pas later leest, hou er dan volgend jaar in elk geval rekening mee. Des te eerder je erbij bent, des te beter!

Welke adventskalender vind jij de leukste/mooiste?