Zo krijg je 15 % korting op Charlotte Tilbury

Maak nu heel voordelig kennis met mijn favoriete producten van Charlotte Tilbury!! Ik kan je namelijk 15 % korting geven op je allereerste bestelling in haar webshop!

Hoe?

Heel eenvoudig, ga via deze link naar de Nederlandse webshop van Charlotte Tilbury en vul daar je winkelmandje. Bij het afrekenen gebruik je de volgende code in het vakje “promotional code”:

debbiezwiersFA09MM

Je zult dan eenmalig 15 % korting krijgen op de meeste producten in de webshop. Er gelden wel uitzonderingen, zo krijg je niet altijd korting op sets en op reeds afgeprijsde producten. Soms werkt de korting ook niet op limited editions en/of andere producten, ik heb daar verder geen invloed op. Je kunt hierover dan ook geen contact met mij opnemen.

Je kunt deze code maar eenmalig gebruiken, als je een nieuwe klant wordt in de Nederlandse webshop van Charlotte Tilbury en als je een account aanmaakt. Heb je al een account, dan zal de code niet werken (kleine tip : je zou een nieuw account kunnen aanmaken, maar ik weet niet of dat werkt)

 Het is verder goed om te weten dat ze vanuit Nederland verzenden, je hebt geen invoerkosten en ook de verzending is in de meeste gevallen gratis. Mijn eigen ervaring is dat de bestelling binnen enkele dagen binnen is, ze verzenden snel en zorgvuldig.

Als laatste, dit is een samenwerking tussen Charlotte Tilbury en mij, ik ben echter niet verantwoordelijk voor het afhandelen van bestellingen en/of het bepalen of je wel of geen korting krijgt. Indien je vragen hebt over een bestelling of de afhandeling ervan, neem dan contact  op met de klantenservice van Charlotte Tilbury.

Wil je nog wat inspiratie, bekijk dan even deze IGTV: https://www.instagram.com/tv/B_zlikyFDRG/?utm_source=ig_web_copy_link

Je ziet o.a. de volgende producten:

Close